Live Costa Brava

Imatge de fons
Paraula clau
Categoria
Location
Filter by Amenities:

88 Resultats trobats

Ordenar per

Empordà Lovers

Amb EmpordàLovers viuràs experiències sorprenents i divertides de manera còmoda en bicicleta elèctrica de muntanya.

Teatre-Museu Salvador Dalí Figueres

Les diferents col·leccions de la Fundació Gala-Salvador Dalí inclouen tot tipus d’obres d’art: pintura, dibuix, escultura, gravat, instal·lació, holograma, estereoscòpia, fotografia, etc. D’aquestes, unes 1.500 s’exposen al Teatre-Museu Dalí de Figueres.

Lloguer de Paddle Surf (SUP)

Lloguer d'un equip de paddle surf, per a remar dret sobre una taula de surf i veure el mar i la bahia de Roses desde una altra perspectiva.

Esmorzar rural amb el Celler Cooperativa d’Espolla

Sortint de la Cooperativa d'Espolla caminrem entre vinyes i oliveres coneixent la vida rural que hi havia al municipi, tot contemplant les barraques de pedra seca i els antics vivers. Acabarem el recorregut al Dolmen de la Cabana Arqueta amb bones vistes a la plana de l'Empordà on degustarem una gran varietat d'autèntics productes locals, amb els millors vins.

Windoor & Wave club

Viu l'experiència de la caiguda lliure gràcies al túnel del vent. Gaudeix de la sensació de surfejar com si fossis a l'oceà!

Castell Gala-Dalí Púbol

El castell de Púbol és, doncs, un lloc molt significatiu en la creació daliniana: una continuació de Portlligat amb personalitat pròpia. És el regal de Dalí a Gala, la seva dama, a qui ret vassallatge i al qual no pot accedir sense permís escrit d'ella.

Casa-museu Salvador Dalí Portlligat

A la casa es poden diferenciar tres àmbits: on transcorria la part més íntima de la vida dels Dalí, planta baixa i Sales de la 7 a la 12; l'Estudi, Sales 5 i 6, amb multitud d'objectes relacionats amb l'activitat artística; i els espais exteriors, Sala 13 i Patis 14 i 15, especialment pensats per a la vida pública.

Masia Serra, tast de vins i esmorzar

A Masia Serra oferim la possibilitat de venir a viure una experiència que no deixa indiferents a la gent que ens visita. Es tracta de gaudir de la màgia del món del vi.

Mas Llunes

A Mas Llunes som afortunats de tenir un paisatge tan ric i divers. Limitem al nord amb els pirineus que a l’hivern ens donen unes vistes úniques de les muntanyes nevades.

Terra Remota

Terra Remota es un celler ecològic, integrat i altament compromès amb el territori...Tot un petit oasi que convida a gaudir de la tranquil·litat de la naturalesa
})(jQuery)