Live Costa Brava

Imatge de fons

El titular del domini www.terrazaexperience.com és un domini delegat de l’empresa ROSES 1935, SL amb domicili a Roses, Carrer Port Reig, s/n amb CIF B-17737412 i inscrita al inscrita en el Registre Mercantil de Girona en el tomo 1908, llibre 0, secció 8ª, foli 90, fulla GI-31914, inscripció 1ª .

Aquest avís legal té com a finalitat establir i regular les normes d’ús del portal web del Terraza Experience.

La utilització d’aquesta pàgina, així com dels serveis que en ella es posa a disposició de l’usuari, suposarà el coneixement i l’acceptació plena i sense reserves de totes i cada una de les condicions generals recollides en el present Avís Legal, pel que l’usuari haurà de ser conscient de la importància de llegir-les cada vegada que es visiti el portal. El fet d’accedir en aquesta web implica el consentiment i acceptació de les seguits Condicions Generals per el que es recomana a l’usuari la seva impressió o descàrrega i lectura detallada cada vegada que s’accedeixi al web.

 

CONTINGUT

La informació que apareix en el portal és la vigent en la data de la seva última actualització. El Terraza Experience es reserva el dret a actualitzar, modificar o eliminar la informació d’aquesta web, podent limitar o no permetre l’accés al mateix, podent així fer us de tal facultat d’efectuar, en qualsevol moment, tants canvis i modificacions que siguin convenients, podent fer ús d’aquesta facultat en qualsevol moment i sense previ avís. El Terraza Experience realitza els màxims esforços per evitar qualsevol error en els continguts que puguin aparèixer en aquesta web, responsabilitzant-nos dels mateixos.

 

RESPONSABILITAT DE L’USUARI

L’accés a aquesta web és responsabilitat exclusiva dels usuaris. Els riscos derivats de la utilització de la web per l’usuari seran al seu únic i exclusiu càrrec.

El Terraza Experience no es fa responsable de possibles danys i perjudicis que es puguin derivar de problemes en el funcionament del portal motivats per causes alienes a ella; ni tampoc de danys que puguin ser causats per terceres persones mitjançant intromissió il·legítimes fora de control del Terraza Experience.

L’usuari es compromet a no utilitzar el portal, els serveis i el contingut publicat a la seva disposició per finalitats il·lícites, no autoritzades o fraudulentes amb finalitats diferents establerts en el present avis legal que puguin ser lesius de drets o interessos del Terraza Experience o tercers.

Està totalment prohibit la publicitat a altres llocs web; incloent enllaços a altres pàgines o referència a tercers sense l’autorització expressa dels administradors d’aquest portal.

El Terraza Experience es reserva el dret a impedir o prohibir l’accés a la web a qualsevol usuari d’internet que introdueixi en aquesta web qualsevol contingut contrari a les normes legals o sigui immoral, reservant-se el dret d’exercir les mesures legals que estimi oportunes per evitar aquest tipus de conductes.

 

POLÍTICA DE PRIVACITAT I PROTECCIÓ DE DADES

 

El portal web del Terraza Experience compleix de forma estricte la legislació vigent en matèria de protecció de dades i en concret la Reglament Europeu 2016/679 de 27 d’abril (RGPD), de Protecció de Dades de Caràcter Personal, adoptant per ell les mesures tècniques i organitzatives necessàries per evitar la pèrdua, mal ús, alteració, accés no autoritzat de les dades personals facilitades, en el seu cas, a través de la Web garantint la confidencialitat de les seves dades.

En compliment de la legislació vigent l’informem que les dades que vostè faciliti seran incorporats en un fitxer responsable del Terraza Experience amb la finalitat de:

  • Gestionar aquelles consultes formulades mitjançant el formulari de contracte.
  • Proporcionar aquells serveis o productes que s’adquireixen des d’aquest portal.
  • Remetre comunicacions comercials dels nostres serveis i productes.

El subministrament de qualsevol dada de caràcter personal a través dels diferents formularis de la present pàgina web implica acceptar i consentir expressament el tractament dels mateixos en els terminis indicats i les finalitats descrites.

Qualsevol enviament de comunicacions electròniques comercials es realitzarà complint la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat d’Informació i de Comerç electrònic i únicament prèvia autorització de l’usuari.

Si així ho expressa i autoritza, l’usuari podrà rebre comunicacions electròniques del Terraza Experience amb la finalitat de remetre la informació dels serveis, productes, promocions i activitats del Terraza Experience i sense realitzar la sessió de les seves dades a tercers.

Per revocar el consentiment atorgat en qualsevol moment, així com per exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició pot dirigir-se per correu a : info@terrazagrup.com

 

SOBRE ÚS DE COOKIES

En compliment de l’article 22 de la Llei de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç electrònic (LSSICE) l’ informem que aquest portal web  utilitza cookies amb la finalitat de millorar la navegació de la web i oferir millor servei a l’usuari.

 

PROPIETAT INTELECTUAL I DRETS D’AUTOR

A menys que indiqui el contrari a la web, els textos, imatges, il·lustracions, dissenys i altres continguts que es troben al portal son propietat del Terraza Experience o de tercers dels quals s’ha obtingut autorització, llicència o cessió d’us.

Els usuaris es comprometen a no utilitzar, copiar, reproduir, distribuir, transformar o modificar els Continguts del portal web, a menys que es conti amb la utilització del titular dels corresponents drets o prèvia autorització expressada per escrit a Terraza Experience.

 

})(jQuery)